12. Hangi İnsan Hakları? FF fragmanı

 

Kurgu: Elif Ergezen


12. Hangi İnsan Hakları? Film Festivali 10-14 Aralık'ta

Hangi İnsan Hakları? Film Festivali 10-14 Aralık 2022 tarihlerinde 12'inci kez seyirciyle buluşuyor. Dünyanın pek çok ülkesinden ve Türkiye'den insan hakları ihlalleri ile mücadelelerini konu alan filmlerin buluşacağı programın bu yılki ana teması "Kadın ve Özgürlük".

Poster tasarım: Volkan Ölmez/FOL


11. Hangi İnsan Hakları? FF fragmanı

 

Kurgu: Tatlıhan Tuncel
Müzik: Odyssey / Rival Consoles


11. Hangi İnsan Hakları? Film Festivali 11-15 Aralık'ta geri dönüyor!

Hangi İnsan Hakları? Film Festivali bir yıllık pandemi arasından sonra yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor! 11-15 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleşecek 11'inci festivalin ana teması 'cezasızlık' olarak belirlendi. 11. HİHFF, Beyoğlu'nda iki mekâna yayılan film gösterimlerinin yanısıra festival haftası boyunca sergi, forum ve söyleşi gibi yan etkinliklerle zengin bir program vaat ediyor.

 

Poster tasarımı: Volkan Ölmez


HİHFF 2020'e ilişkin duyuru

Aralık ayı başları, normalde yaklaşan Hangi İnsan Hakları? Film Festivali'nin heyecanını yaşayıp son hazırlıklarını yaptığımız bir dönem. Ancak epeydir hem normalin dışında, hem de eski normalin aslında çok da normal olmadığının daha fazla bilinci içindeyiz. Geçen yıl 10. yaşını kutlayan festivalimizi, malum nedenlerle ne yazık ki bu ay yapamıyoruz. Pek çok festivalin aynı günlerde çevrimiçi gerçekleşeceğini göz önünde tutarak, bu yoğunluğu daha fazla arttırmamak adına çevrimiçine dönüştürmeyi de arzu etmedik. Kısa zamanda filmlerimize ve birbirimize kavuşmak dileğiyle...

Görüşene kadar sağlıklı kalın!

05/12/2020


HİHFF, 7-11 Aralık'ta 10. yılını kutluyor!

Geçen sene yeterli bütçe bulunamadığı için ertelenen 10. Hangi İnsan Hakları? Film Festivali 7-11 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleşiyor.

Aynalı Geçit ve TAK Kadıköy'de gerçekleşecek film gösterimlerinin yanısıra çeşitli forum ve atölyelerin yer aldığı program hakkında detaylı bilgiye FİLMLER ve PROGRAM sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Katalogu indirmek için: [pdf]

 


HİHFF 2019 tanıtım filmi